Over ons

Wat is Indigo Neo?

Indigo Neo is de digitale oplossing van de INDIGO groep die in juni 2022 werd gelanceerd. Via de website of de mobiele applicatie (gratis te downloaden op iOS en Android) is Indigo Neo de eerste die een “alles-in-een” digitale parkeerdienst aanbiedt.

Onze ambitie is het parkeren voor automobilisten te vereenvoudigen door hen beschikbare parkeerplaatsen in de buurt voor te stellen en hen de mogelijkheid te geven om de prijzen te vergelijken bij de verschillende aanbieders (privéparkings, publieke parkings en straatparkeren). Vanuit één enkel platform kunt u uw parkeerplats volledig papierloos beheren. Dit zorgt voor meer comfort en bespaart u tevens tijd en geld.

Met Indigo Neo kunt u uw parkeerplaats van tevoren reserveren, kostbare tijd besparen en tot 50% korting ontvangen op het van toepassing zijnde tarief. Voor bestuurders die regelmatig op dezelfde plaats parkeren, biedt Indigo Neo ook maandabonnementen aan. Tot slot kunt u vanuit de mobiele applicatie uw parkeergeld op straat rechtstreeks in de applicatie betalen, zonder naar de parkeerautomaat te gaan!

Indigo Neo is vandaag beschikbaar:

  • 365.000 parkeerplaatsen
  • 4 landen
  • 220 steden
  • 600 parkings
  • Meer dan 70 steden op straat
%d bloggers vinden dit leuk: