Indigo Neo neemt de plaats in van OPnGO

Header-Indigo-Neo-NL

Indigo Neo neemt de plaats in van OPnGO

Gedaan met makkelijk parkeren. Lang leve eenvoudig en vlot parkeren!

Na 6 jaren trouwe dienst zet OPnGO een stapje opzij en neemt de opvolger, Indigo Neo, de fakkel over. Zoals u kunt zien, hebben we een aantal nieuwe kleuren aangenomen! Ook al is de carrosserie veranderd, onze toepassing blijft hetzelfde. Dezelfde parkings, dezelfde functies, dezelfde toegang zonder tickets, maar bovenal blijft onze missie hetzelfde: het wegnemen van de ongemakken van uw verplaatsingen die u beletten om alles te beleven wat de stad te bieden heeft.

Omdat de stad een bezoek waard is, willen we ervoor zorgen dat meer en meer mensen optimaal kunnen genieten van de stad. En paradoxaal genoeg, als je van de stad wilt genieten, moet je er gemakkelijk kunnen stoppen. Om de automobilisten en alle andere stadsbewoners met de stad te verzoenen, bieden we nieuwe oplossingen aan om het parkeren voor alle vervoersmiddelen te vergemakkelijken: voor motoren, zowel op straat als in de parkings, maar ook voor verschillende types fietsen en voor elektrische of hybride voertuigen met de installatie van oplaadpunten.

En dit is nog maar het begin van de verandering…

Misschien hebt u onlangs enkele wijzigingen opgemerkt in de oude OPnGO-toepassing. Dit maakt deel uit van een continu verbeteringsproces van onze huidige en voornamelijk onze toekomstige diensten. Want, we zijn natuurlijk niet van plan om het bij een simpele verandering van naam en kleuren te laten! Blijf ons volgen, we vertellen je binnenkort meer. 😉

 

Scan deze QR-code om de mobiele toepassing te downloaden of bij te werken.

qrcode-indigo-neo

Met Indigo Neo kunt u altijd…

Kies het aanbod dat het best bij u past

  • On demand (voorheen Hands Free Access): door deze functie te activeren, kunt u dankzij nummerplaatherkenning parkings in- en uitrijden zonder een ticket te nemen.
  • Reservatie: betaal uw parking vooraf en profiteer van een korting tot 30% ten opzichte van het tarief dat op de parking geldt.
  • Parking Pas: profiteer van dagelijks of wekelijks parkeren tegen een vaste prijs.
  • Abonnement: kies een langlopend parkeerabonnement naargelang uw behoeften.

Zoek een parking

 

Betalen voor parkeren op straat in Frankrijk en België

  • Geen ticket meer: betaal direct met uw smartphone, het betaalbewijs zit in uw applicatie.
  • Betaal de juiste prijs: betaal per minuut.
  • Bepaal de duur: verleng of stop uw parkingsessie van op afstand.
  • Gratis herinnering: ontvang 5 minuten voor het einde van uw parkeertijd een melding om een parkeerbon te vermijden.

Zoek een stad

 

 

Het Indigo Neo Team

%d